Вход в BACB Plus

Регистрация

Ако сте физическо лице и притежавате КЕП, можете да станете клиент на банката, без да посещавате наш офис, като подадете документите си през сайта за онлайн регистрация.

Регистрирай се

Video: https://www.youtube.com/watch?v=xQGL2i-2iyo&feature=youtu.be

За да се възползвате от опцията за онлайн регистрация, е необходимо да имате КЕП (квалифициран електронен подпис). Той може да Ви бъде издаден от някой от доставчиците на удостоверителна услуга (ДУУ) на територията на България. Българо-американска кредитна банка също предлага КЕП на B-Тrust във всеки свой офис. Квалифицираните електронни подписи работят с определени специфики през различните операционни системи и браузери. Повече информация за това можете да намерите тук.

Операционна системаБраузерКЕП
Apple Mac Safari S6 no
Apple Mac Mozilla Thunderbird yes
Windows 7 Internet Explorer yes
Windows 7 Google Chrome no
Windows 7 Mozilla Firefox yes
Windows 8 Internet Explorer yes
Windows 8 Google Chrome no
Windows 8 Mozilla Firefox yes
Windows 10 Edge no
Android App no
iOS App no

В случай, че не разполагате с КЕП или сте бизнес потребител, наш клиент можете да станете с едно посещение на банков офис, където да подадете лично искане за разкриване на банкова сметка и регистрация за платформата BACB Plus. С това вече ще имате възможност да се възползвате от предимствата и да банкирате ефективно през всички дистанционни канали, които предлагаме.